…ett liv fyllt med fullt dugliga mediciner…

Idag hittade jag brevlådan. I där låg ett brev till mig. Fantastiskt! Till min nya adress. Jag vände mig sedan om och konstaterade: Ja, här bor jag. Jösses! Det hade jag aldrig trott. Inte så många andra heller misstänker jag.. Men det var så det blev. Det lilla huset i backen vid det tronande berget är numera hemvisten för denna lilla galna kvinna. Ja, så är det. HOME SWEET HOME.

Igår började vi plocka i pappa fars dödsbo. Det finns inte så mycket att spara egentligen. Pappa far och vi har helt enkelt inte samma smak. Han gillade 80-t och 90-talet. Det var kanske då han mådde som bäst? Några saker gav oss några riktigt goda skratt, andra lämnade oss funderade. Varför spara på tomma cigarettpaket när man inte längre röker? Jo, det kunde jag informera om.Vad gör apotek med alla mediciner som vi lämnar in? Slängs det bara? Ja, det fanns då här en hel del helt dugliga mediciner. Massa mediciner.Vad som görs med dem vet vi inte, någon som vet? -Du, apotekarfröken.. Vad gör ni med dem? Själv ställer jag mig tveksam till att ens äta Alvedon eller Ipren, så bort med skiten..

Det lite svårare momentet är tavlor och alla kort. Vad gör man med dem? Tavlorna har inget värde vad vi vet, varken ekonomiskt eller personligt. Inte för oss i alla fall. Korten antar jag att vi delar oss emellan. Hela skolgången finns nämligen representerad på väggar. Det ska bli skönt att få lite annat att titta på än sig själv, kan jag meddela. Själv har jag ej tavelbrist utan jag fyller lätt huset, så det är tur att älskade bror inte har köpt på sig så mycket ännu..

Något som jag konstaterat är bristen på förvaringsmöjligheter. Min garderob bör därmed odramatiskt minskas. Och då har jag inte ens fått hit allt. Min skosamling vågar jag inte ens tänka på. Men var börjar man? Jo, med en te framför laptopen och med London i tankarna. Men först; vilka Mini’s finns till salu just nu?

Annonser

11 tankar om “…ett liv fyllt med fullt dugliga mediciner…

 1. Oftast skall själva medicinerna förpackas i särskilda genomskinliga påsar som lämnas till apoteket. Förpackningen skall som vanligt till återvinningsstationerna. Medicinerna skickas sedan till destruering, förmodligen någon förbränningsstation. I princip händer detsamma om du kastar dem i de vanliga soporna, men eftersom de vet att det är medicin när de får den kan de brassa på extra vid förbränningen.

 2. Jo då, så är det..Trond du kan din sak. Vi vill ha så lite emballage som möjligt eftersom det blir mängder av återlämnade mediciner.Sedan får lilla apoteksanställd paketera efter konstens alla regler och det sänds sedan för destruktion. Inget luktar så illa som det gör i de lådorna. Alltså vi slipper gärna hårrullar,kammar, toapapper,glasögon..ni skulle bara vad folk lämnar in! =)

  • He he -tack Jonas!

   Ja, en babyblå fiat hade funkat. Gärna med svart tak. =) Men jag måste bara får provköra en Mini först.. Det är liksom kärlek förstår du..
   Vinylen, jo då, de finnes här -HOME SWEET HOME. Ska bara sparas antar vi. =)

   Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s