Underbart & underbar!

Igår hade vi en alldeles toppen kväll med goda vänner. Visst det tog lite tid innan grillen kom på plats, men maten var verkligen värd att vänta på. Nygrillat kött av diverse sorter, friterade pommes frites (gud så goda -slår enkelt varenda matställe inne i 50-skyltarnas centrum). Vi toppade dessutom det hela med en jättedessert -fröken B, blev det fika idag på resterna? Önskar att jag varit där! =)

Här följer en bildföljetong. Först, okej hur långt har pappa B kommit i byggandet? Under tiden myser jag och lille P på den nyinköpta picnic-filten. Sedan ser ni snygging som fixar och trixar med muttrarna (snyggingarna borde jag kanske skriva eftersom det är två personer på bilden, så jag gör det så här i efterhand).

När byggandet nådde sitt slut bjöd lilla S på dansuppvisning -himla trevligt! Sedan har vi ju maten… Gott kött, men visst, allt grillat är gott! Dessa underbara pommes frites, och slutligen resultatet… MUMS! Okej , missade att fota desserten, den försvann för fort liksom…

Idag -ännu en underbar dag! Jag varit på fotbollsmatch med kära mamma M och lilla E (CK’s tjej, alltså tillsammans med M’s bror). Vi fixade en snabb mini-picnic bestående av pastasallad och myste vid plan. Det var jättehärligt, mest för att sällskapet var trevligt och solen sken. Sötnosen gjorde mål, vilket var kul, men tyvärr så blev det förlust för laget.

Vi har också hunnit med Thai-mat och fikat hos mamma M. Nu blir det lite godis och eventuellt kan det bli en öl uppe på puben vid tjärnet senare. Det är ju Valborg och fyrverkerier så vi kan ju inte bara sitta här och titta på fotboll, eller kan vi det?

Tack alla underbara människor för att ni gör livet så härligt -det är enkelt att leva då… Och puss till dig snygging… Tur att du plötsligt en dag bara fanns där.. Du är underbar!

2 tankar om “Underbart & underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s