Jag gick på känsla….

Bara för att jag har lust så dricker jag upp det sista kaffet ikväll. Vet att jag kommer att sakna det när jag vaknar till morgonen, men kanske är det bara att sätta fart mot jobbet och ta en extra morgonkopp där istället. Eller helt enkelt hålla till godo med en kopp te.

Idag, och många andra dagar om ni nu prompt måste veta, kom det upp lite frågor kring min kärleksrelation. Det råkar ju vara så att jag numera lever med en man som är yngre än mig själv. Det är intressant att jag tidigare levde med en äldre man och att det uppfattades som mer normalt. Jag vill därför bara skriva att, nej jag kollade inte födelsedata så noga, utan jag gick mer på känsla. Och det kändes bra. Det känns fortfarande bra, till och med bättre. He’s a keeper! Ni vet väl att kvinnor lever längre än män, därför bör det vara helt logiskt att mannen är yngre än kvinnan.

För att göra livet mer lättsmält, så kommer här en glassparad. Ibland äter jag på känsla. Det är oftast glass jag gör det med, för det är en sådan sak som inte kan äta när man är hungrig. Det är liksom meningslöst. Glass kan ätas i alla möjliga konstellationer, med massa frukt och goda såser. Just nu har vi två sorter i frysen -båda vanilj. Den ena är en lyxig variant som man även kan köpa på kula i strandbaren, den andra en familjevänlig big pack som finns i princip alla frysdiskar. Jag älskar båda lika mycket. Det är ju glass liksom.

Den med kolasås….

Den med färsk ananas och jordgubbar…

Gårdagens med kaffe…

All glass ätes helst med älskling. Det är nog då den smakar som bäst!

4 tankar om “Jag gick på känsla….

  1. hahaha du är så härlig, o nej det spelar ingen roll vilken ålder, mathias verkar vara en kanonkille för sin ålder, o se, theres är ju lycklig ! då spelar det liksom ingen roll ! NJUT ! bry dig IKKE om annat =) pussar i drivor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s