Midsommar når sitt slut…

Idag är det söndagsmys, för oss innebär det thai-mat. Jag är hungrig, men det är dock tillfredsställande att maten snart är på väg.  Medan jag har latat mig i solen med tidningar,kaffe och en halvkass bok (The Struggle, del två av vampyrkrönikan Vampire Diaries )  har Mr M varit hurtig nog och spelat tennis med grabbarna.

Midsommar har passerat i ett nafs och det har blivit många god stunder med vänner i en himla massa olika konstellationer. Mr M hann dessutom jobba en natt, medan jag jobbade mest på alkoholintaget. Det har blivit en del drinkar i strandbaren bland annat. Igår kväll sa en kille ”vilken tur du har som alltid träffar så bra killar – han är en toppenPINGLA, Mr M”. He he, pingla var han! =D Ja, varför träffa dåliga killar? Finns liksom ingen anledning. Någon nämnde också att Mr M kanske borde kallas Boy M här i bloggen, men näää, han är mer man än vad man kanske kan tro. TRUST ME! Så Mr M it is!

Vet inte om jag har nämnt att vi har blivit med bostad! En tvåa med stora utrymmen, badkar, uteplats, flera förråd och tyvärr rosalila kök. Den ligger här i närheten av huset i backen. Vi blir alltså kvar här vid bergets kant. Vi har faktiskt tittat på lägenheter inne i det enkelriktade paradiset mellan de två 50-skyltarna, men vid eftertanke kring vad vi vi ha och behöver just nu, så blev det alltså bergets kant som hägrade. ”Det känns mer som ett hem” sa Mr M, och jag håller med.

Att bo inne i samhället mellan de två 50-skyltarna blir mer socialt och kanske roligare, men det blir dyrare på så vis att hyran ökar, likaså våra omkostnader så som skräpmat och uteliv. Att jag väljer att bosätta mig här är kanske förvånande, men just nu vill vi resa mer och dessutom behöver vi nya möbler och eventuellt nyare bil, så förutom att vi gillade lägenheten här vid berget bäst, så är den dessutom det billigaste alternativet. Utöver detta vill Mr M dessutom ha en massa annat bös, mest sånt som går fort och har hjul, fast det kanske är mest drömmar, vad vet jag..

Oki, den nästan röda faran har återvänt och thai-maten stegras in över tröskeln. Pojkarna skrattar och det doftar gott. Nu blir det soffan för mig. Solen har ändå gått i moln så det är okej att slappa lite inne. Vet ni vad? Imorgon är det semester! Härligt att jag kan göra precis vad jag vill ända till augusti..

4 tankar om “Midsommar når sitt slut…

  1. Vad härligt det låter! Ja kanske inte rosalila kök, men sånt går att ändra =)
    Jag ska jobba lite imorgon men det bekommer mig inte, ska bli härligt med en tur till lilla köpingen på Dal.

    Kram

    • Nää, köket är tveksamt! Men det bli kanon bara vi får greja lite. =D Ja, vad min dag har att erbjuda vet jag inte, utan det blir till att bara ta dagen som den kommer.

  2. ååå rostock passar er bra om ni söker lugn o dessutom billig hyra =) får komma på kaffe när ni flyttat in ! åå kom gärna till oss också så bjuder vi på glass i ”pausen” i vår trädgård 😉 pöss kusin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s