Just nu..

Lata semesterdagar har inte lämnat mycket utrymme för skrivandet. Mina tankar tar mycket kraft och energi så jag borde prioritera bloggen, men precis som skrivandet så fastnar allt vid en tanke. Istället förlorar jag mig själv till nuet utan någon vidare bearbetning.

Idag är det första gången jag ser regn på flera veckor. Just idag ville jag inte ha regn. Vi ska gravsätta pappa far och det känns inte som det blir lättare i det tunga, råa, kalla vädret. Jag blundar, drar täcket lite högre upp och hoppas på uppehåll.

Mitt badande har lämnat mig med en öroninflammation och jag är något lomhörd, men jag minns att Mr M inatt sa att ”du är bäst – Tack för allt du gör för mig- du är underbar- för mig finns bara du”. Man sover gott då. Jag känner tacksamhet för det jag har fått.

Nu ska jag åka och möta upp syskonen. Alla är samlade denna dag och det känns skönt. Vi har i alla fall varandra, just nu, just idag.

6 tankar om “Just nu..

  1. Jag tycker ändå att gravsättningen är den vackraste biten av begravningen. Det känns så bra att veta att den man älskar och saknar får vila trygg nere i Jorden; vår Stora Moder ❤ Hoppas du mår ok. Även vackra saker kan ju kännas tunga. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s