Att salubrera livet en måndag…

image

Disken bjuder upp till konst och jag är inte sen att fota en bild. Idag fortsätter vår helg för den som var gick alldeles för fort. Vi gick på turné bland vännerna bosatta längs berget, vi har haft tacomys och vi har hunnit med både skräckfilm och att bjuda vänner på middag medan vi satt bänkade till fotbollsderbyt. Helgens alla måsten slopade vi och istället njöt vi bara i fulla drag. ”För oss” blev det ett varmt bad och massage. Än en gång förlorade jag stryktipset, men det förvånar väl ingen.

Livet har gått fort och helgen försvann som sagt i ett nafs. Idag tog vi därför ytterligare en helgdag och vi firade med thaimys, mest för att vi inte fick det igår men också för att vi fick goda nyheter. Vi har packat upp vårt träd till hallen. Det var en lättnad att få ner hatthyllan och jag menar det bokstavligt för det blev helt enkelt mera rymd. Leo fick två krokar och vi har varsin sittpuff att fylla med vad vi vill. Det blir till att använda en garderob för våra jackor och  Mr M’s arbetskläder får en särskild garderob.

image

image

Härliga master Leo har varit här i helgen och lustigt nog har han en ny vana. Han tittar i allt som speglar sig. Nästan alla våra möbler är spegelblanka så han har att göra. Här undersöker han vågen; ”Vågar man ställa sig på vågen?”. Ja, visst gjorde han det. Han upptäckte att om man satte tassen på så rörde det sig något. Detta något kunde dessutom finns under själva vågen så han vände på den för att titta. Ja, ja, nu ska jag fortsätta salubrera min måndag med min snyggrumpa till karl. Until next time, take care!

image

2 tankar om “Att salubrera livet en måndag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s