Drömmer mig till Grekland

Ressuget har trängt sig på. När det händer brukar vi spontanboka resor. Idag har jag istället valt att googla Korfu, för det är ju trots allt bara veckor kvar tills vi åker. Ön ser helt fantastisk ut på bild, så det blir verkligen spännande. Vad jag gillar bäst är att vi bokat den grönaste ön av Greklands öar, för jag har alltid tyckt att Greklands landskap sett så kargt ut. Men i jämförelse med snöflingor som duggar ned och snabbt blir till vatten, så duger det mesta. Vi efterlyser dessutom resesällskap, så är du sugen så hör av dig till oss!

Vardagen har dock innehållit mycket mer än bilder av sol, fantastiska badvikar och klart ljusblått vatten. Bara för att vara snäll så har jag bakat kladdkaksmuffins till min sötis. Han beställde dessa på vägen hem från träningen. Själv tränar jag sällan på måndagar -läs aldrig-, för lusten infinner sig sällan då. Jag har istället dammsugit och skurat, för det var liksom dags. Det blev muffins över efter vår fika, så dessa fick chansen att tillbringa kvällen i fryspåse med gratis övernattning i frysen. Längtar redan till nästa fika imorgon med Mr M!

Idag har vi dessutom tagit tag i sånt som legat på hyllan, utan att för den skull kompensera på vårt mys, för det hann vi det också. Ringde bland annat in en felanmälan till hyresbolaget. Vår spis är nämligen något defekt. Den ska hålla i 18 år informerade telefonisten mig. Okej, uppenbarligen inte alla delar. Hur som helst, vi fick ett nytt ugnshandtag beställt efter ett snabbt besök av vår bostadsskötare. Jag passade dessutom på att påpeka att lådorna är lite svåra att använda, och det visade sig att det kunde han fixa det också! Sicken kille! Han hämtar lådorna imorgon. Jag såg honom spana mot våra fläskkotletter och han skulle bara veta att vi numera har muffins i vår frys. De är guld värda, speciellt efter svårigheten med att få ut dem ur ugnen!

Nu ska jag drömma mig till Grekland jag!

image

2 tankar om “Drömmer mig till Grekland

  1. Aaaaaaaaaa! Korfu blev lite av slutdestination när jag tågluffade. Efter några veckors kringflackande i Europa så var man trött på tåg och ville bara ta det lugnt. Bodde i Pellikas och beachen var fantastisk fast lite svårtillgänglig. Fast det var i juli så var det inte så uttorkat som det kan bli i övriga Grekland. Hoppas ni får det trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s