Shopping

image

Jag delar nog sällan av mig om de märken jag använder, men just idag känner jag ett behov av att göra det. Två av mina nyförälskelser är klädmärket Superdry samt hudvårdsserien Mary Kay. Superdry stötte vi på när vi var i London för mer än ett år sedan. Vi passerade en butik som var fylld av Superdry-kläder och jag blev kär. Jag köpte då endast ett linne, som jag fullkomligt älskar. Mr M höll sig vid tillfället mer reserverad. Jag föll för allt ifrån materialet till tagsen som de använder på många av deras plagg. Min första Superdry-tag var en emaljbricka och jag har den faktiskt kvar.

Det dröjde inte länge innan Mr M också var såld och igår fick älsklingen ett paket med världens finaste Superdry-tröja. Materialet är to die for och snörena är breda precis som sig bör. Dessutom är de orangea etiketterna helt unika och gör att man bara älskar plagget lite till. Detaljerna är otroliga och min favorit är Superdry-märket på ärmen. Och Mr M är supersnygg i sin nya tröja, även om bilden nedan dock kan uppfattas som något dassig. Istället för Converse, som jag ofta bär, har älsklingen dessutom köpt ett par basketskor från, Yepp, you know it, Superdry. Även dem hade orangea detaljer, vilket passar alldeles underbart till den nya tröjan. Här är han min snyggis!

image

Åhh jag då, vad fick jag? Jo, idag fick jag ett jättepaket från Mary Kay. Jag har unnat mig Satin Hands, Satin Body och hela hudvårdsrutinen. Jag är såld på produkterna, både innehåll och utformning. Jag köpte dessutom lite extra så att jag kan erbjuda bekanta och vänner att få ett lika bra hudvårdssystem som jag själv har. Det blir ett litet egenföretag detta med att bli hudvårdskonsult åt andra, så jag har en spännande tid framför mig med att bygga upp det! Oki, dags att öppna alla rosa paket och ställa upp dem i badrummet.

No. 1, get started; and No. 2, don’t quit. (Quote: Mary Kay Ash)

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s